tészta/crust:
30 dkg dió-walnuts
15 datolya-dates
+ 1 banán vékony szeletekre vágva-banana slices
A tortaforma aljára kókuszreszeléket szórtam, hogy ne ragadjon le, szépen elegyengettem és belenyomtam a masszát a formába.
I put shredded coconut under the crust, so that it wouldn't stick, than distributed it evenly and pressed it into the pan.
vanilia krém-vanilla cream:
1 vanilia rúd-vanilla bean
6-7 db áztatott datolya-soked dates
6-7 érett banán- ripe bananas
A formát üssük a pulthoz, hogy a krém buborékmentes és egyenletes legyen, majd fagyasszuk 1-2 óráig
Tap the pan on the counter to help air bubbles to escape and to create an even layer, then put it in the freezer for 1 or 2 hours.
Ha kivettük a fagyasztóból, vágjunk rá eper szeleteket.After taking it out, slice up some strawberries and be creative.
eper krém-strawberry cream:
0,5 kg eper-strawberries
2 banán-bananas
5-6 áztatott datolya-soaked dates
Megint ütögessük a pulthoz és fagyasszuk 1-2 óráig.
Tap the pan on the counter again and freeze for 1 or 2 hours.
csokiöntet-chocolate frosting:
8 dkg áztatott kesudió-soaked cashews
3 kiskanál kakaó-cocoa powder
3 kiskanál karob-carob powder (kakaó is jó-works with cacao as well)
+ víz, amiben a datolya ázott-water, which was used to soak the dates
Fogyasztás előtt érdemes kicsit kiolvasztani, de félig-fagyott állapotban könnyebb felváni.
I suggest taking it out from the freezer an hour before eating it, but it is easier to cut in a half-frozen stage.
Jó étvágyat, jó egészséget!! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése